Ольга Сумська сьогодні святкує 55-річчя

Ольга Сумська сьогодні святкує 55-річчя
Сьогодні вітаємо відому акторку
Фото з відкритих джерел

22 серпня – день народження української «Роксолани»

22 серпня народна артистка України Ольга Сумська відзначає ювілей – їй виповнюється 55 років.

Зніматися в кіно почала ще в студентські роки. Перша роль в кіно – «Вечори на хуторі поблизу Диканьки» (1983). Велику популярність Ользі Сумській принесла її роль Роксолани в серіалі «Роксолана».

Крім серіалу «Роксолана», який став візитівкою актриси, Ольга Сумська знялася в картинах «Голос трави», «Пастка», «Записки кирпатого Мефістофеля», «Кілька любовних історій», «Останній москаль», «Тигролови» та інших.

Озвучувала українською Малефісенту у фільмі «Чаклунка».

У травні цього року Ольга Сумська та Віталій Борисюк відсвяткували 25-ту річницю весілля. Їх шлюб вважають одним з найміцніших в українському шоу-бізнесі.

Разом вони виховали дочку Ольги від першого шлюбу Антоніну Паперну. Також у них є спільна дитина – 19-річна Анна.

Дівчинка вирішила піти по стопах своїх батьків і після закінчення школи у 2019 році вступила в найкращий театральний виш країни – Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого.

Нагадаємо, нещодавно акторка вирушала на гастролі Україною і взяла з собою молодшу дочку Аню. Дівчина разом з мамою поїхала на гастролі до Луцька.

Напередодні 30-ї річниці Незалежності України «Главком» присвятив матеріал 20 українським кіноактрисам, які стали символами, образним втіленням самої України на сцені та кадрі, в різні епохи, у певних художніх та суспільних ракурсах. За рейтингом «Главкома», Ольга Сумська є культовою медійною феміною для українського соціуму.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: