Омелян анонсував звільнення ряду керівників обласних автодорів

Омелян анонсував звільнення ряду керівників обласних автодорів
Володимир Омелян

Серед претендентів на звільнення – керівник автодору у Житомирській області

Міністр інфраструктури Володимир Омелян хоче змінити декілька керівників обласних автодорів, в чиїх регіонах низька якість доріг не співмірна з цільовим використанням коштів Дорожнього фонду.

Про це міністр заявив під час брифінгу у вівторок, 3 липня.

Омелян повідомив журналістам, що 3 липня у нього запланована зустріч з очільником «Укравтодору» щодо дотримання обіцянок, даних під час розгляду стану використання коштів дорожнього фонду в Житомирській області і не тільки.

«Житомирська область не входить до найкращих областей за кількістю освоєння і якістю проведених робіт», - сказав міністр.

При цьому він зауважив, що в областях, які найгірші за показниками, треба «змінити керівників, бо по-іншому система працювати не буде». За словами міністра, таких керівників буде від 3 до 5.

Пізніше стало відомо, що на зустрічі з керівником «Укравтодору» Славоміром Новаком Омелян обговорив ситуацію з дорогами в областях. «Нараду провели. Укравтодор» готує відповідні кадрові рішення», - повідомили в Мінінфраструктури на запитання про звільнення обласних чиновників.

Зі слів представника міністерства, за підсумками наради рішення про звільнення обласних очільників «Укравтодору» не було схвалено, наразі воно розглядається всередині самого держагентства.

Нагадаємо, Омелян порекомендував українцям вимагати від керівників області ремонту доріг.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: