Парубій підписав важливі документи щодо агресії Росії та «виборів Путіна»

Парубій підписав важливі документи щодо агресії Росії та «виборів Путіна»
Андрій Парубій

Тепер Україна чекає на подібні кроки європейських партнерів

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій підписав постанови про невизнання виборів президента РФ в окупованому Криму та щодо відповідальності Росії за збройну агресію проти України. Про це він заявив під час засідання погоджувальної ради парламенту.

Парубій відзначив, що 2 квітня він отримав підготовлені комітетом постанови, які проголосувала Верховна Рада та підписав їх.

«Це постанова №5463 - про комплекс невідкладних заходів щодо реалізації міжнародно-правової відповідальності Російської Федерації за збройну агресію проти України, також постанова №8168-1 - про невизнання Україною легітимності виборів президента Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях України, в Автономній Республіці Крим та місті Севастополь», - заявив голова Ради.

За його словами, у постанові є звернення до міжнародних партнерів з проханням зайняти таку ж «принципову» позицію стосовно невизнання виборів президента Росії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що фракція «Народний фронт» зареєструвала проект постанови про заяву Верховної Ради України з приводу невизнання Україною легітимності виборів президента Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: