Представники Криму, що потраплять до Держдуми РФ, опиняться у санкційному списку - Порошенко

Представники Криму, що потраплять до Держдуми РФ, опиняться у санкційному списку - Порошенко
Фото dpchas.com.ua

Ті, кого оберуть до Держдуми у Криму, — насправді купують членський квиток до «санкційного клубу» - Порошенко

Кримські представники, які пройдуть у Держдуму РФ, потраплять у санкційний список. Про це повідомив Президент України Петро Порошенко на відкритті засідання 13-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) «Світ, Європа та Україна: шторми змін».

«Ті, кого оберуть до Держдуми у Криму, — насправді купують членський квиток до «санкційного клубу». Ласкаво просимо», — повідомив Президент.

Він ще раз наголосив, що Україна не визнає легитимість цих виборів.

Нагадаємо, 8 вересня Верховна Рада закликала міжнародні організації та парламенти іноземних держав не визнавати результатів виборів до Держдуми РФ в тимчасово окупованому Криму.  Міністерство закордонних справ України висловило протест щодо проведення виборів до Державної Думи Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях.

Як повідомлялось, також Порошенко заявив, що Росія намагається «влізти в голову» західній цивілізації. Крім того, Порошенко анонсував повернення заручника «ЛНР» Жемчугова вже завтра.

Традиційно на зустріч Ялтинської європейської стратегії в Україну приїжджають відомі європейські політики і світові діячі, щоб обговорити глобальні проблеми світу і нашої країни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: