Росія намагається «влізти в голову» Заходу - Порошенко

Росія намагається «влізти в голову» Заходу - Порошенко

Президент: євроскептицизм, антиамериканізм, ізоляціонізм руйнують систему координат Заходу

Президент України Петро Порошенко вважає, що Росія намагається «влізти в голову» західній цивілізації. Таку думку президент висловив, виступаючи під час відкриття саміту Ялтинської європейської стратегії в Києві.

«Росія намагається «влізти в голову» західній цивілізації: євроскептицизм, антиамериканізм, ізоляціонізм руйнують систему координат Заходу. Сотні мільйонів доларів течуть на Захід на підтримку національного егоїзму та втоми від інтеграційних тенденцій, ненависті та нетерпимості. Я особисто знайомився з ґрунтовними працями кремлівських стратегів щодо реалізації наступних «екзитів», - зауважив Порошенко.

За словами президента, внаслідок цього постала загроза побудови «альтернативної» Європи, сформованої на егоїзмі, популізмі та цинізмі «Із виборами у ключових євростолицях можлива поява абсолютно нової Європи. Наступні місяці стануть для Заходу справжнім моментом істини», – заявив Порошенко.

Як відомо, 15 вересня в Києві відкрилася 13-та щорічна зустріч Ялтинської європейської стратегії (YES). Прогнозувалося, що в роботі форуму візьмуть участь понад 350 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських діячів, експертів з 20 країн світу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: