«Пересічники» перекрили на Хмельниччині трасу на Вінницю

«Пересічники» перекрили на Хмельниччині трасу на Вінницю
Акція водіїв-«пересічників»

Водії-«пересічники» погрожують з завтрашнього дня водії перекрити автодороги у всіх областях України, якщо уряд їх не почує

Водії-«пересічники» влаштували акцію протесту на Хмельниччині. Близько 20 автомобілів з іноземними номерними знаками виїхали на кордон Хмельницької та Вінницької області. Тут вони тимчасово перекрили трасу на Вінницю, передає УНН.

Автомобілі, в яких є діти, вагітні жінки та люди похилого віку, пікетувальники пропускають. Безперешкодно їдуть і пасажирські автобуси. Протягом 10-15 хв. люди ходять пішохідним переходом, після чого автомобілям дають їхати далі.

«Таким чином ми хочемо привернути увагу уряду і депутатів Верховної Ради до проблем автолюбителів, які їздять на автомобілях з іноземними номерами. Адже автомобілісти-іноземці в Україні їздять безоплатно, а ми змушені постійно пересікати кордон. Це несправедливо. Сьогодні наші колеги зустрічаються з прем'єр-міністром Гройсманом. Якщо влада нас не почує, то вже з завтрашнього дня водії автомобілів з іноземними номерами перекриють автодороги у всіх областях України», - розповів співорганізатор акції, активіст ГО Микола Нечиталюк.

За інформацією водіїв, тільки на Хмельниччині нараховується понад 3 тис. автомобілів з іноземною реєстрацією.

На місці події працюють патрульні поліції, які забезпечують громадський порядок.

Нагадаємо, два пункти пропуску на Закарпатті залишаються заблокованими вже сьому добу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: