Перші призначення: Луценко розповів, хто перевірятиме «доброчесність прокурорів»

Перші призначення: Луценко розповів, хто перевірятиме «доброчесність прокурорів»
На фото: Петро Шкутяк
newsradio.com.ua

Велика чистка буде відбуватися під керівництвом людини молодої, яка пройшла фронт і не візьме хабара, зазначив посадовець

Департамент внутрішньої безпеки Генпрокуратури України очолить Петро Шкутяк, повідомив новопризначений генеральний прокурор Юрій Луценко. Про це він сказав сьогодні на прес-конференції.

«Він буде керівником робочої групи внутрішньої безпеки з перевірки прокурорів у центрі й на місцях», – зазначив він.

«Петро Шкутяк, 35 років, пройшов шлях від помічника майстра, був головою Долинської райдержадміністрації, брав участь у Майдані, добровольцем Майдану пішов на фронт, був важко поранений під Луганським аеропортом у селищі Георгіївка», – зазначив Луценко.

Новий генпрокурор подякував Шкутяку за те, що він «погодився очолити робочу групу з перевірки доброчесності прокурорів».

«Ця велика чистка буде відбуватися під керівництвом людини молодої, яка пройшла фронт і точно не візьме жодного хабара. Я знаю Петра достатньо довго, і його батька також», – сказав Луценко.

Нагадаємо, Луценко погодив з американськими партнерами формат і графік створення Генеральної інспекції, яка буде виявляти «перевертнів» у ГПУ.

Луценко дає свою першу прес-конференцію на посаді генпрокурора.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: