Підлеглого Садового арештували за підозрою в хабарництві, застава – 2 мільйони

Підлеглого Садового арештували за підозрою в хабарництві, застава – 2 мільйони
Екс-начальник управління житлового господарства Львівської міської ради Юрій Голець

Керівник управління житлового господарства мерії Львова може вийти на волю після внесення застави

Львівський суд встановив 2 мільйони гривень застави підозрюваному в хабарництві чиновнику Львівської міськради Юрію Гольцю.

Про це повідомляє Zaxid.net.

«19 листопада львівський суд обрав запобіжний захід чиновнику Львівської міськради, якого військова прокуратура обвинувачує у хабарництві. Суд арештував начальника управління житлового господарства Львівської міської ради Юрія Гольця, встановивши заставу у розмірі 2 млн грн.», - йдеться в повідомленні.

Рішення суду прокоментувала речниця головного управління СБУ у Львівській області Мирослава Клячківська.

«Суд обрав запобіжний захід утримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 2 млн гривень. Якщо заставу внесуть, він зможе вийти на волю», – пояснила вона.

Нагадаємо, 17 листопада працівники військової прокуратури разом із СБУ затримали начальника управління житлового господарства Львівської міської ради Юрія Гольця за підозрою в отриманні хабара розміром 90 тис. грн. У цій же справі СБУ та військова прокуратура провела обшуки у юридичному управлінні та в кабінеті першого заступника міського голови Андрія Садового.

У військовій прокуратурі та СБУ заявили, що відстежували діяльність начальника управління житлового господарства ЛМР Юрія Гольця від січня 2016 року. І впродовж цього часу зафіксували два факти отримання ним неправомірної вигоди, які стосувались укладення договорів з комерційними фірмами.

Водночас мер Львова Андрій Садовий заявив, що міськрада сприяє слідчим у розслідуванні цієї справи. Він додав, що на час розслідування Юрія Гольця відсторонили від посади.

Після обшуків у мерії Львова генеральний прокурор Юрій Луценко розповів, що слідчі вилучили документацію щодо оренди та подальшого продажу за безцінь земельної ділянки площею 23 га.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: