Підозрюваний у хабарництві віце-губернатор Миколаївщини поїхав з лікарні додому - СБУ

Підозрюваний у хабарництві віце-губернатор Миколаївщини поїхав з лікарні додому - СБУ

У Службі безпеки України сподівається, що суд таки ухвалить рішення щодо запобіжного заходу для Романчука

У Службі безпеки України заявляють, що заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Микола Романчук, підозрюваний у вимаганні хабара, мав право покинути лікарню, оскільки суд не ухвалив рішення щодо обрання йому запобіжного заходу.
«Правоохоронці оперативно підготували матеріали і направили до суду для обрання запобіжного заходу, але, на жаль, упродовж 72 годин, відведених українським законодавством, суд не ухвалив рішення. Тому він зміг покинути лікарню. Наскільки нам відомо, він поїхав у напрямку дому», – сказала Радіо Свобода речниця СБУ Олена Гітлянська.
У Службі безпеки України сподівається, що суд таки ухвалить рішення щодо запобіжного заходу для Романчука і він його виконає.
У приймальні третьої Одеської міської лікарні кореспонденту Радіо Свобода підтвердили, що Романчук зараз у лікарні не перебуває.
Нагадаємо, Романчука затримали за хабар у 90 тисяч доларів. Під час обшуку в його будинку співробітники СБУ і військової прокуратури знайшли цілу мережу підземних тунелів. Там знаходилися сейфи з золотими злитками, коштовностями і доларами.
У понеділок пізно ввечері Романчука із залу Приморського районного суду забрала «швидка». За словами медиків, підсудний потребував негайної госпіталізації та лікування в стаціонарі, так як у нього дуже високий тиск.
Суддя прийняв рішення про перерву на невизначений термін, до одужання підсудного.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: