Північна Корея невдовзі може запустити міжконтинентальну балістичну ракету

Північна Корея невдовзі може запустити міжконтинентальну балістичну ракету

У Південній Кореї бачать ознаки можливого нового запуску балістичних ракет північнокорейським режимом

У Південній Кореї не виключають, що Північна Корея може найближчим часом запустити міжконтинентальну балістичну ракету. Про це під час засідання південнокорейського парламенту заявив представник Міністерства оборони Чанг Кюнг-су, повідомляє видання Reuters.

Чанг Кюнг-су зазначив, що Міністерство продовжує бачити ознаки можливого нового запуску балістичних ракет північнокорейським режимом.

«Ми також прогнозуємо, що Північна Корея може запустити міжконтинентальну балістичну ракету», - наголосив представник Міноборони.

Нагадаємо, у неділю, 3 вересня, стало відомо про чергове, вже шосте ядерне випробування, яке здійснила КНДР. Влада Північної Кореї заявила, що підірвана бомба була водневою.

Випробування було здійснено після повідомлення про те, що Північна Корея розробила водневу бомбу, яка може бути використана в якості боєголовки для нової міжконтинентальної балістичної ракети (МБР).

Президент Франції Еммануель Макрон та канцлерка Німеччини Ангела Меркель виступили за жорсткіші санкції проти Північної Кореї.

Міністерство фінансів США вже працює над новим пакетом економічних санкцій відносно КНДР.

Рада Безпеки ООН проведе в понеділок, 4 вересня, засідання через випробування КНДР водневого заряду, який може бути використаний в якості боєголовки для міжконтинентальної балістичної ракети.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: