Поклонська безпосередньо брала участь в арешті Сенцова

Поклонська безпосередньо брала участь в арешті Сенцова
Наталія Поклонська в окупованому Криму у 2014 році очолювала прокуратуру 

Відповідно до протоколу засідання, колишній «прокурор» окупованого Криму брала участь у судовому засіданні, на якому Сенцову обирали запобіжний захід

Так званий депутат Держдуми РФ, колишній «прокурор» окупованого Росією Криму Наталія Поклонська брала участь в арешті українця Олега Сенцова у 2014 році.

Про це у Facebook повідомив адвокат Дмитро Дінзе, який оприлюднив протокол судового засідання у справі Сенцова за травень 2014 року.

Співробітники ФСБ РФ затримали Сенцова в Криму навесні 2014 року. Його переправили до Росії, де судили за сфабрикованим звинуваченням в організації терактів і підпалів офісів партій на півострові. Російський суд у серпні 2015 року засудив його до 20 років ув'язнення. Сенцова утримують в колонії в місті Лабитнангі на Ямалі. 14 травня 2018 року Сенцов оголосив голодування з вимогою звільнити всіх українських політв'язнів.

Нагадаємо, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова повернулася з Росії до Києва, так і не відвідавши утримуваних у російських в'язницях українців.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: