Поліція відкрила справу за фактами виявлення вибухівки на шляху хресного ходу

Поліція відкрила справу за фактами виявлення вибухівки на шляху хресного ходу

Було виявлено три вибухонебезпечні предмети на трасі Київ-Житомир та один муляж у Бориспільському районі на шляху хресного ходу

За фактами виявлення та знищення вибухонебезпечних предметів на шляху хресного ходу слідчими відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Київській області.

«За фактами виявлення та знищення вибухонебезпечних предметів (трьох на трасі Київ-Житомир та одного муляжу в Бориспільському районі) на шляху хресного ходу слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України», - ідеться в повідомленні.

Працівники поліції продовжують забезпечувати публічний порядок та проводити профілактичні заходи безпеки під час хресного ходу, - зазначають у поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на трасі «Київ-Чоп» (Житомирська траса) біля Капітанівки сьогодні було виявлено вибухівку, а пізніше вибухотехніки знайшли ще один потенційно вибухонебезпечний предмет. 

Як заявив у коментарі «Главкому» представник Генштабу полковник Анатолій Кравчук, хресний хід, улаштований Московським патріархатом, 27 липня (у день прибуття до Києва) може виявитися джерелом провокацій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: