Поліція вилучила кілька ножів в учасників хресного ходу

Поліція вилучила кілька ножів в учасників хресного ходу

Грубих правопорушень, пов’язаних з проведенням хресного ходу, не зафіксовано

Під час хресного ходу у центрі Києва правоохоронці виявили невеликі ножі та гострі предмети, а ще у трьох чоловіків - плакати провокаційного характеру, передає прес-служба Нацполіції.

За даними прес-служби, у декількох громадян, які проходили через металодетектори, правоохоронці виявили невеличкі ножі та інші гострі предмети. З метою дотримання заходів безпеки правоохоронці вилучили ці речі, а їх власників пропустили до місця проведення хресного ходу.

Окрім цього, до Шевченківського управління столичної поліції доставили трьох чоловіків, які мали при собі плакати провокаційного характеру. У вказаних громадян взяли пояснення, встановили їх особи та провели з ними «профілактично-роз’яснювальну роботу». Після цього вони були відпущені.

На цей час грубих правопорушень, пов’язаних з проведенням хресного ходу, не зафіксовано. Жодної людини за правопорушення різного характеру не затримано.

Голова Національної поліції Хатія Деканоідзе також повідомила, що серйозних порушень під час ходу не зафіксовано.

«Поліція буде задіяна до кінця заходу. Думаю, що ввечері віруючі будуть розходитися... За заявкою десь в 7 годині вечора віруючі повинні закінчити молитву і розходитися», – додала вона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: