Порошенко подав у Раду законопроект про захист ошуканих вкладників банків

Порошенко подав у Раду законопроект про захист  ошуканих вкладників банків

Президент провів зустріч з представниками вкладників банку «Михайлівський»

Президент України Петро Порошенко вніс на розгляд Верховної Ради України як невідкладний законопроект щодо захисту ошуканих вкладників банків. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.

Порошенко провів зустріч з представниками вкладників банку «Михайлівський». «Глава держави визначив цей проект закону «Про внесення змін до Закону про систему гарантування вкладів фізичних осіб щодо відшкодування фізичним особам шкоди, заподіяної зловживаннями в сфері банківських і фінансових послуг як невідкладний», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, проект законопроекту розроблений за участю Національного банку України, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Міністерства фінансів, правоохоронних органів. Законопроект передбачає надання права Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, після ретельного вивчення всіх обставин укладення кожного конкретного депозитного договору та після розробки порядку виплат, забезпечити повернення коштів.

«Звертаюся до парламентарів з проханням у вівторок поставити його на голосування і проголосувати...Нікому не дамо зловживати цим законом. Ті, хто були задіяні у сумнівних схемах будуть нести відповідальність, але чесних людей ми повинні захистити», - заявив Порошенко.

Дивіться також фотогалерею Під НБУ за 80 гривень мітингували проти Гонтаревої

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: