Порошенко пообіцяв журналістам захищати свободу слова

Порошенко пообіцяв журналістам захищати свободу слова

В умовах розв'язаної Росією агресії на Донбасі та в Криму інформаційний фронт є такою ж передовою, - зазначив президент

Президент України Петро Порошенко привітав журналістів із професійним святом.
«Щиро вітаю із професійним святом – Днем журналіста – усіх, хто присвятив себе донесенню правди, пошуку справедливості та поверненню надії», - ідеться в його поздоровленні.
Порошенко зазначив, що в умовах розв'язаної Росією агресії на Донбасі та в Криму інформаційний фронт є такою ж передовою, як і лінія оборони держави в районі військового конфлікту. «Потужні інформаційні атаки північного сусіда спонукають вас бути ще більш відповідальними, ретельними та неупередженими», - підкреслив президент.
Він висловив особливу вдячність «тим безстрашним журналістам, чиї репортажі з гарячих точок Донбасу, де й досі свистять кулі й розриваються снаряди, розвінчують легенди і міфи російської пропаганди».
«Звичайно, попереду ще багато роботи задля встановлення миру і вкрай необхідних змін у країні. Переконаний, що на цьому шляху створення суспільного телерадіомовлення, реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації сприятимуть якісним перетворенням на всіх рівнях, які обов'язково відчують співвітчизники», - сказав також президент
Він пообіцяв докладати зусиль для захисту свободи слова й розвитку інституту вільних і незалежних медіа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: