Порошенко прибув до Польщі на саміт НАТО

Порошенко прибув до Польщі на саміт НАТО

У Варшаві Порошенко візьме участь у засіданні Комісії Україна – НАТО на рівні глав держав та урядів

Президент України Петро Порошенко прибув з візитом до Республіки Польща, де 8–9 липня візьме участь у заходах Саміту НАТО на запрошення генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга.
Як повідомляє прес-служба глави держави, у Варшаві Порошенко візьме участь у засіданні Комісії Україна – НАТО на рівні глав держав та урядів, а також Саміті Альянсу щодо Афганістану.
Запланована також зустріч у форматі «Велика п’ятірка плюс Україна» за участі президента України Петра Порошенка, президента США Барака Обами, федерального канцлера Німеччини Ангели Меркель, президента Франції Франсуа Олланда, прем’єр-міністра Великої Британії Девіда Кемерона та прем’єр-міністра Італії Маттео Ренці.
Програмою візиту передбачена низка двосторонніх зустрічей президента з лідерами провідних іноземних держав, які братимуть участь у саміті НАТО, зокрема з президентом Турецької республіки Ердоганом, президентом Польщі Дудою, президентом Фінляндії Нііністьо, прем’єр-міністром Нідерландів Рютте.
За результатами Комісії Україна-НАТО президент України та генеральний секретар НАТО Столтенберг проведуть спільну зустріч з представниками ЗМІ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: