Порошенко розказав міжнародним інвесторам, як росте українська економіка

Порошенко розказав міжнародним інвесторам, як росте українська економіка
Український фінансовий форум

Відеозвернення президента відкрило Український фінансовий форум.

Президент України Петро Порошенко заявив про відновлення української економіки та зростання ВВП протягом останніх шести кварталів.

Про це він сказав у відеозверненні, яке відкрило Український фінансовий форум, що проходить в Одесі. Сам президент зараз фізично перебуває в США з робочим візитом.

«Настав нарешті той момент, коли ми доволі впевнено можемо говорити про світло в кінці темного тунелю, який тепер уже, можна твердо сказати, нарешті залишився позаду. З нього ми вийшли на відкритий простір з широким горизонтом розвитку», – заявив Порошенко.

За його словами, це стало можливо завдяки жорстким антикризовим крокам, макрофінансовій стабілізації, зниженню навантаження, дерегуляції, антикорупційним заход, відкриттю нових зовнішніх ринків, зокрема і завдяки Угоді про асоціацію та поглиблену та всеохоплюючу зону вільної торгівлі з ЄС.

«ВВП зростає вже шість кварталів поспіль після 14 кварталів падіння. Також ми отримуємо позитивні сигнали з бізнес-середовища», – зазначив він.

На Українському фінансовому форумі також виступатимуть, заступник директора аналітичного департаменту МВФ Джонатан Девід Остри, екс-міністр фінансів ГреціїЯніс Варуфакіс та рофесор економіки Маркус Брюннермаєр.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: