Порошенко розповів, чому Росія шукає в окупованому Криму «українських диверсантів»

Порошенко розповів, чому Росія шукає в окупованому Криму «українських диверсантів»

Цілком очевидно, що окупаційна влада не здатна забезпечити належний соціальний рівень в окупованому Криму - президент України

Президент України Петро Порошенко під час промови на 13-й щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії процитував російського прем'єра Дмитра Медведєва, говорячи про Крим.

«Цілком очевидно, що окупаційна влада не здатна забезпечити належний соціальний рівень в окупованому Криму. Як сказав Медведєв «Грошей більше немає, але ви тримайтеся». Ось чому вони шукають так званих диверсантів з України», - сказав Порошенко.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв, перебуваючи 23 травня з робочим візитом в окупованому Криму, поспілкувався з місцевими пенсіонерами. Як видно на відео, опублікованому в YouTube, пенсіонери висловили Медведєву своє невдоволення низькими пенсіями. Пенсіонери висловили Медведєву своє невдоволення низькими пенсіями, на що прем'єр відповів: «Просто грошей немає зараз... Ви тримаєтеся тут, вам всього доброго, гарного настрою».

Раніше повідомлялось, що у свої промові Порошенко заявив, що окупований Крим перетворюється на справжній концентраційний табіртакож Порошенко попередив, що представники Криму, які потраплять до Держдуми РФ, опиняться у санкційному списку 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: