«Повністю відредаговані»: у Байдена прокоментували «Плівки Деркача»

«Повністю відредаговані»: у Байдена прокоментували «Плівки Деркача»
У штабі Джо Байдена наголошують на активній участь у поширенні аудіозаписів російського пропагандистського медіа Russia Today
Фото: washingtonpost.com

У Байдена вважають оприлюднення записів продовженням російських зусиль щодо дискредитації політика

У штабі колишнього віце-президента США Джо Байдена відреагували на «плівки Деркача», назвавши їх «повністю відредагованими».

У Байдена вважають оприлюднення записів продовженням російських зусиль щодо дискредитації політика, пише The Washington Post.

«Вони дуже сильно відредагували їх, але це не більше, ніж дірка від бублика, яка не отримала розголосу», – зазначив речник Байдена Ендрю Бейтс.

У штабі кандидата у президенти США наголошують на активній участь у поширенні аудіозаписів російського пропагандистського медіа Russia Today.

The Washington Post також нагадує про зв’язок Андрія Деркача з російською розвідкою. Нардеп навчався у школі КДБ у Москві. Його батько працював у радянських спецслужбах.

Як повідомлялось, президент Володимир Зеленський на сьогоднішній пресконференції заявив, що генеральний прокурор Ірина Венедіктова відкрила кримінальне провадження за записами розмов Джозефа Байдена і Петра Порошенка від 16 листопада 2016 року, оприлюдненими депутатом Ради Андрієм Деркачем (позафракційний).

«Генпрокурор ще вчора зареєструвала кримінальне провадження. Будуть розслідувати», – сказав Зеленський.

За словам президента, правоохоронні органи повинні встановити, чи була в цих розмовах державна зрада. «Це тільки перший дзвіночок (цієї команди)», – прокоментував Зеленський записи Деркача. Також глава держави додав, що, очевидно, команду Порошенка «чекають безліч вироків».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: