Байден випереджає Трампа в передвиборній гонці

Байден випереджає Трампа в передвиборній гонці
Байден користується більшою популярністю у жінок, а Трампа на виборах готові підтримати чоловіки

Згідно з даними дослідження, 51% опитаних підтримує Байдена, в той час як Трампу віддають перевагу 46% виборців

Кандидат в президенти США від Демократичної партії, колишній віцепрезидент Джо Байден випередив чинного американського лідера Дональда Трампа в передвиборній гонці на 5%.

Про це повідомив телеканал CNN з посиланням на рейтинг загальнонаціональної підтримки виборців (SSRS).

Згідно з даними дослідження, 51% опитаних підтримує Байдена, в той час як Трампу віддають перевагу 46% виборців.

Також автори дослідження зазначають, що Байден користується більшою популярністю у жінок, а Трампа на виборах готові підтримати чоловіки.

Відмінності електорату кандидатів на цьому не закінчуються. Якщо представника демократів більше підтримує темношкіре населення Сполучених Штатів і люди за 40, Трамп подобається білошкірому електорату і молоді.

Головною перевагою американського лідера перед кандидатом від демократів виборці назвали економічні компетенції - 54% опитаних. А ось в питанні боротьби з пандемією коронавірусу респонденти віддали перевагу опонентові президента - 51%.

Повідомляється, що загальна кількість респондентів, які негативно ставляться до Дональда Трампа, - 55%, до Джо Байдена - 46%.

Вибори 46-го президента США повинні відбутися 3 листопада 2020 року.

До слова, колишня державна секретарка США Гілларі Клінтон підтримала кандидатуру колишнього віцепрезидента Джо Байдена на участь у виборах президента у листопаді 2020.

Як відомо, експрезидент США Барак Обама офіційно підтримав кандидатуру колишнього віце-президента США Джо Байдена на пост глави держави.

Раніше Байден припустив, що з'їзд Демократичної партії, на якому має бути названо ім'я кандидата в президенти, можливо, доведеться провести в онлайн-режимі.

Президентські вибори в Сполучених Штатах призначені на 3 листопада.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: