Пранкер каже, що годину спілкувався із Волкером

Пранкер каже, що годину спілкувався із Волкером

Олексій Столяров стверджує, що Курт Волкер торкався стратегічних питань

Російський пранкер Олексій Столяров («Лексус») заявив, що годину спілкувався по телефону зі спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером. Про це він сказав російським пропагандистам з RT, коментуючи заяву Ради національної безпеки і оборони України про те, що Волкер «розкусив» пранкера.

«Я вчора годину спілкувався з Волкером. Ми торкалися з ним стратегічних питань що стосуються України, Росії, Мінських угод», - сказав він.

«Лексус» заявив, що заява РНБО є кроком на випередження та пообіцяв згодом опублікувати розмову з Волкером.

Раніше сьогодні на особистому сайті секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова, а потім і на сайті РНБО з’явилося повідомлення про те,  що «російський пранкер (від імені Турчинова - ред.) намагався зв‘язатися зі спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером, але був викритий американським дипломатом».

Нагадаємо, російські пранкери більше 20 хвилин розмовляли по телефону з міністром енергетики США Ріком Перрі, видаючи себе за прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: