Російський пранкер телефонував Волкеру, але отримав облизня

Російський пранкер телефонував Волкеру, але отримав облизня

Російський пранкер намагався видати себе за секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова

Російський пранкер, намагаючись видати себе за секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова, телефонував представнику Державного департаменту США Курту Волкеру. Про це йдеться у повідомленні на особистому сайті Турчинова.

Там зазначається, що пранкер отримав облизня, бо дипломат викрив його.

«Російський пранкер, який намагався видати себе за Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова, впіймав облизня. Вчора від імені О. Турчинова російський пранкер намагався зв‘язатися зі Спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером, але був викритий американським дипломатом», - мовиться у повідомленні.

«Останнім часом подібні провокації з боку пранкерів, які працюють під дахом російських спецслужб, почастішали. Їх мета - спроба дезавуювати успіхи української влади на міжнародній арені», - додається у ньому.

Нагадаємо, у серпні російський телеканал «Россия 24» випустив в ефір сюжет із так званими пранкерами, які телефонували гендиректору заводу «Південмаш».

Секретар РНБО Олександр Турчинов назвав дзвінок російських провокаторів генеральному директору заводу «Південмаш» черговою невдалою спробою компрометації цього підприємства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: