Представник «Батьківщини» заперечив погрози журналісту

Представник «Батьківщини» заперечив погрози журналісту
Сергій Коровченко 

Коровченко попросив журналістів дотримуватися професійних стандартів

Представник ВО «Батьківщини» по 210 округу Сергій Коровченко заперечив погрози журналісту онлайн-видання Depo.ua Івану Жеведю.

Про це Коровченко написав на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Щоб не писали журналісти, для мене свобода слова є абсолютною цінністю. Погрози є недопустимими за жодних обставин, тому я висловлюю свою підтримку пану Жеведю. Я вимагаю у правоохоронних органів невідкладно розслідувати джерело та мотиви ініціаторів погроз, що надійшли на його адресу», - зазначив Коровченко.

На думку представника «Батьківщини», організатором або організаторами цих погроз є ті ж особи, які надали Жеведю недостовірну інформацію про нього. Тому Коровченко звернувся до журналістів та громадських активістів з проханням розібратися в ситуації та не підтримувати інформаційні атаки на його адресу.

Також Коровченко попросив журналістів дотримуватися професійних стандартів.

«Якісна журналістика вимагає збалансованого розгляду ситуації та обов’язкову можливість для особи, яку в чомусь підозрюють чи звинувачують, надати спростування таким звинуваченням. В іншому випадку це вже не журналістика, а цілеспрямована інформаційна кампанія на незручну для когось людину».

Раніше журналіст Іван Жеведь отримав погрози на свою адресу, які пов’язав із критичною пубікацією про Сергія Коровченка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: