Прикордонники виявили дві автівки, викрадені в Італії та Франції

Прикордонники виявили дві автівки, викрадені в Італії та Франції

Щодо даного факту прикордонники поінформували співробітників Укрбюро Інтерполу

У вівторок, 15 листопада, в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Рава-Руська» співробітники Держприкордонслужби затримали автомобіль «Нісан» під керуванням 46-річного громадянина України. Транспортний засіб розшукували італійські правоохоронні органи. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

«Під час проведення усіх необхідних процедур контролю прикордонники встановили, що вказаний автомобіль зазначено у базі даних Інтерполу як викрадений. В подальшому було встановлено, що цей автомобіль викрали в Італії 4 роки тому. За даним фактом поінформовано Укрбюро Інтерполу в м. Києві, а транспортний засіб передано представникам Національної поліції у Львівській області», – йдеться у повідомленні.

Крім того, виявити викрадене авто вдалося прикордонникам Могилів-Подільського загону. «Сьогодні вночі, коли автомобіль прибув у пункт пропуску для автомобільного сполучення «Могилів-Подільський», під час перевірки документів спрацювала база Інтерполу. Сріблястий «Сітроен» французької реєстрації, яким керував 44-річний громадянин України, було викрадено у Франції понад два роки тому, авто перебувало у міжнародному розшуку», – повідомляє ДПСУ.

Про даний факт прикордонники повідомили співробітникам Укрбюро Інтерполу та Національної поліції у Вінницькій області. Наразі розпочато слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: