«Приватбанк» обрав нового голову правління. Що про нього відомо

«Приватбанк» обрав нового голову правління. Що про нього відомо

Обраний глава «Приватбанку» Герхард Бьош вступить на посаду після його погодження НБУ

Завершення конкурсного відбору є важливим фактором для подальшого розвитку та успіху банку, наголосили у «Приватбанку»

Наглядова рада «Приватбанку» призначила Герхарда Бьоша новим головою правління. Про це повідомляє пресслужба фінустанови.

«Наглядова рада Приватбанку» з радістю повідомляє про призначення пана Герхарда Бьоша у якості нового голови правління «Приватбанку», – йдеться у повідомленні.

У «Приватбанку» зазначають, що Бьош є досвідченим банкіром із 35-ти річним досвідом роботи, який упродовж 15 років працював на керівних провідних посадах у банківському секторі України та має ґрунтовне розуміння української та європейської банківських систем. Він успішно керував великими проєктами з трансформації банків, зокрема процесами приватизації.

«Герхард Бьош вступить на посаду після його погодження Національним банком України. Завершення цього конкурсного відбору є важливим фактором для подальшого розвитку та успіху банку», – наголошують у повідомленні.

Відомо, що зараз Бьош працює першим заступником голови правління «Райффайзен Банку Аваль».

Довідка: Герхард Бьош народився в 1957 році. Закінчив Віденський університет (Австрія), магістр соціально-економічних наук.
У 1986-1993 роках займався економічними дослідженнями в сфері процентних ставок і валютних прогнозів.
У період з 1993 до 2004 року працював у банках начальником управління казначейства та інвестиційного банкінгу, начальником казначейства та ринків капіталів, начальником управління комерційного банкінгу, начальником відділу торгів управління казначейства.
У 2004-2006 роках обіймав посаду голови департаменту світового казначейства та ринків у «Райффайзені».
З березня 2006 року його призначено на посаду заступника голови правління, а з листопада 2010-го він став першим заступником голови правління «Райффайзен Банку Аваль».

Як відомо, на початку 2021 року завершився термін дії контракту з головою правління «Приватбанку» Петром Крумханзлом, який очолював банк упродовж останніх трьох років.

До призначення нового керівника виконувачкою обов’язків стала Ганна Самаріна, заступниця голови правління «Приватбанку» з питань фінансів. Для обрання нового голови правління оголосили конкурс.

Нещодавно в НБУ розповіли, що почнуть готувати «Приватбанк» на продаж уже після закінчення кризи, яку спричинила пандемія Covid-19.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: