Продюсерка нарекла скандальну Лободу «культурною елітою», яку має слухати сам президент

Продюсерка нарекла скандальну Лободу «культурною елітою», яку має слухати сам президент
Світлана Лобода

Крапівіна хоче звернутися по захист до президента, але жоден артист її ідею не підтримав

Продюсер скандальної співачки Світлани Лободи Нателла Крапівіна обурена спробами зірвати концерт артистки у Чернігові. Про це вона заявила в інтерв'ю виданню «Комсомольская правда в Украине».

Від загрози подальших зривів концертів Крапівіна вважає за можливе шукати захисту у президента Петра Порошенка. «Ми - культурна еліта вашої країни, а ви - президент, і мені здається, що ми повинні взаємодіяти. У нас і так артистів практично немає. Є люди, які співають пісні, які роблять музику. А артистів, які ведуть за собою маси народу, можна перерахувати на пальцях однієї руки. І мені б хотілося піти до президента і сказати: поясніть нам, артистам, які 24 години на добу працюють над тим, щоб робити музику, як виживати?!», - зазначила вона.

Крапівіна також додала, що концерти – єдина можливість для артистів заробляти гроші в Україні. «Ви нам не платите, у нас немає авторських прав, у нас є тільки наші концерти. І якщо ви не дозволяєте нам гастролювати в нашій країні, то нам залишається тільки нашу країну залишити, ми не можемо тут працювати. Але це повинно бути колективно озвучено нашими артистами», - підкреслила вона.

Втім, за словами продюсери, ніхто з вітчизняних артистів її ідею не підтримав. «Як мені кажуть, ніхто не вірить в цю ініціативу і ніхто не хоче, в разі, якщо вона не пройде, якщо нас не приймуть, привертати до себе увагу і викликати ще більше гніву. Мені кажуть, що президент не буде зустрічатися з нами», - сказала вона..

Крапівіна також підкреслила, що «у нас не припинені відносини з Росією, мільйони українців їдуть туди на роботу, тому що тут роботи немає і їхати їм більше нікуди. Так, скасували прямі рейси, самоствердитися, попіарившись, а простим людям додали масу клопоту».

«Нічого глобально не змінюється. Якщо артисти - це просто цапи-відбувайли, на яких сьогодні потрібно звернути увагу, щоб вирішувати свої дрібні, мерзенні справи за наш рахунок, то давайте про це скажемо чесно. Або припинимо всю цю вакханалію: просто пару раз посадимо цих радикалів, які голосно кричать, що вони патріоти», - додала продюсерка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: