Протягом доби на Донбасі зафіксовано сім порушень режиму тиші

Протягом доби на Донбасі зафіксовано сім порушень режиму тиші
Бойових втрат на лінії протистояння немає
Ілюстративне фото

На Донеччині українські позиції обстріляли з мінометів, на Луганщині помічено безпілотник

Протягом суботи, 24 липня, в зоні проведення Операції обʼєднаних сил було зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню з боку проросійських найманцівє. Про це повідомляє пресцентр штабу ООС на своїй сторінці у Facebook.

«Біля населених пунктів Новоолександрівка та Золоте-4 ворог застосував протитанкові ракетні комплекси. Поблизу Водяного, що біля Донецька, противник вів вогонь з мінометів 120-го калібру. Неподалік Південного та Широкиного російсько-окупаційні війська обстріляли наші позиції зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Поблизу Авдіївки ворог відкрив вогонь з мінометів 82-го калібру», – йдеться у повідомленні.

Крім того, на Луганщині зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.

Як інформує пресцентр штабу ООС, на обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат внаслідок ворожого вогню серед українських військових немає.

Нагадаємо, що протягом минулої доби окупанти 10 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: