Путін не їде на Генасамблею ООН: у Кремлі кажуть, дуже зайнятий

Путін не їде на Генасамблею ООН: у Кремлі кажуть, дуже зайнятий

Пєсков заявив, що графік Путіна не дозволив йому взяти участь у сесії Генасамблеї ООН

Президент Росії Володимир Путін не братиме участь у цьогорічній сесії Генасамблеї ООН в Нью-Йорку. Про це заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.

«У цьому році графік президента не дозволив йому взяти участь у сесії Генасамблеї ООН, і він це робить не щороку. Тому тут немає нічого незвичайного», – зазначив він.

72-я сесія Генеральної асамблеї ООН офіційно відкрилася 12 вересня в Нью-Йорку.

Президент України Петро Порошенко сьогодні розпочав офіційний візит до США з метою участі у 72-й сесії Генеральної асамблеї ООН. Його візит триватиме до 21 вересня.

Виступ українського президента у перебігу Генасамблеї ООН очікується 20 вересня.

В ході Генасамблеї ООН Порошенко буде піднімати питання звільнення українських заручників.

На полях 72-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН глава Української держави проведе низку двосторонніх зустрічей з лідерами країн світу. 21 вересня відбудеться зустріч президентів США Дональда Трампа і України Петра Порошенка. Під час зустрічі обговорюватимуться результати домовленостей попередньої зустрічі, а також плани взаємодії на майбутнє по цілому ряду напрямів.

Порошенко традиційно зустрінеться з лідерами української громади США, представниками кримськотатарських організацій і представниками провідних американських політологічних та ділових кіл. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: