Путін пригрозив НАТО ракетними ударами

Путін пригрозив НАТО ракетними ударами
Путін погрожує НАТО

Російський президент звинуватив США у нав'язуванні членам Альянсу необхідності створення нових ударних комплексів

Президент РФ Володимир Путін заявив, що Москва вживатиме контрзаходів та ставитиме під удар ракетних систем «об'єкти НАТО, які, будуть «загрожувати Росії». Про це повідомляють російські ЗМІ, передає «Укрінформ».

Таку заяву Путін зробив під час інтерв'ю для фільму Олівера Стоуна «Україна в огні».

Глава Кремля зазначив, що у нього «складається відчуття, що в НАТО для підтримки країн-членів у «покорі» і для дисципліни створюється образ зовнішнього ворога». 

Він також прокоментував болючу реакцію Росії на розширення НАТО.

«Нас турбує практика прийняття рішень. Я знаю, як приймаються. Коли країна стає членом НАТО, їй вже важко чинити опір тиску з боку такої великої країни-лідера НАТО, як США, і там легко може з'явитися все, що завгодно - і система ПРО, і нові бази, і, якщо буде потрібно, - нові ударні комплекси», - заявив Путін.

За його словами, РФ у цьому випадку «має вживати контрзаходів, тобто ставити під удар наших ракетних систем ті об'єкти, які, на нашу думку, починають нам загрожувати».

«Ситуація напружує. Ми розуміємо, що світ змінився. Неможливо все тримати у замороженому стані часів холодної війни. Потрібно дивитися у майбутнє», - сказав Путін.

Нагадаємо, напередодні в  НАТО чітко визнали: агресивна Росія – спільний безпековий виклик.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: