Рабінович: Які такі покровителі стоять за Гонтаревою, що її ніхто не може зачепити?

Рабінович: Які такі покровителі стоять за Гонтаревою, що її ніхто не може зачепити?

Рабінович знову звертається до силових структур і НАБУ з вимогою розібратися з верхівкою правління Національного банку

Екс-глава Національного банку України Валерія Гонтарева відповість за знищення банківського і економічного секторів країни. Таку думку висловив народний депутат Вадим Рабінович в ефірі авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна». 

«Фінансова система, як кров економіки, сьогодні зупинена через те, що влада не може призначити голову НБУ. Екс-глава Національного банку Гонтарева і її напарниця Рожкова (заступник голови НБУ Катерина Рожкова. - Ред.), розуміючи, що в найближчі дні буде внесена кандидатура нового глави НБУ, намагаються через свої комерційні структури заробити мільярди так, як це вони робили раніше. Але нічого, рано чи пізно і Гонтарева, і Рожкова відповідатимуть за розвал фінансової системи за всією суворістю закону», - констатував політик.

Він підкреслив, що завдяки акції протесту під Нацбанком, яку проводили прихильники партії «За життя», ошукані вкладники та громадські активісти, Рожкова не займе пост голови НБУ. За словами Рабіновича, тепер «За життя» буде домагатися кримінальної відповідальності для Гонтаревої і її заступниці.

«Я в черговий раз звертаюся до силових структур і НАБУ з вимогою розібратися з верхівкою правління Національного банку за всією строгістю закону. Тим більше що ми раніше вже передали в органи «плівки Рожкової», де керівники фінансової системи країни в розмові ділять мільйони, які вони вкрали у пересічних українців», - нагадав парламентарій.

Рабінович задався питанням, хто надає заступництво Гонтаревій, якщо ні НАБУ, ні ГПУ досі не можуть притягнути її до кримінальної відповідальності. «Які такі покровителі стоять за Гонтаревою, що її ніхто не може зачепити - ні НАБУ, ні ГПУ? Але прийде ваш час, Гонтарева! Повірте мені, прийде!» - резюмував він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: