Режисер Гай Річі зняв у Києві ролик, де видав Україну за Росію

Режисер Гай Річі зняв у Києві ролик, де видав Україну за Росію
Гай Річі зняв у Києві ролик до ЧС-2018, який пройде в Росії

У ролику знімалися Тьєррі Анрі, Еден Азар, Давид Де Хеа, Рауль Хіменес, Федір Смолов, Патріс Евра і Серена Вільямс

Британський кінорежисер Гай Річі зняв рекламний ролик для компанії Beats by Dr. Dre. Відео режисер знімав у Києві, однак у ролику локації представлені як Росія.

Реклама для відомого бренду оприлюднена 7 червня на офіційному каналі Beats by Dr. Dre у YouTube.

За сюжетом у ролику розповідається про хлопчика Андрія — «надію російського футболу». Він набиває м'яча вдома і на подвір'ї спального району, який представлений як Росія.

Водночас як помітили журналісти, епізоди на відео з хлопчиком знімали на Лівому березі Києва, біля озера Тельбін. Зйомки відбулись упродовж 26-27 квітня.

07f40da18d4fe710d2b084519514044d

Сам відеоролик приурочений до Чемпіонату світу з футболу-2018, який пройде влітку у Росії. У ролику знімалися Тьєррі Анрі, Еден Азар, Давид Де Хеа, Рауль Хіменес, Федір Смолов, Патріс Евра і Серена Вільямс

Нагадаємо, компанія Lufthansa використала кадри з Києва для ролика до Чемпіонату світу-2018, який пройде у Росії.

Німецький журналіст Борис Райтшустер, посилаючись на джерело, причетне до зйомок цього відео, розповів, що Lufthansa у своєму ролику видала Київ за Москву, тому що у Росії було важко отримати дозвіл на зйомку.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін запропонував авіакомпанії Lufthansa зробити рекламу своїх рейсів до Києва на основі відзнятих в українській столиці матеріалів, використаних для реклами її рейсів до РФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: