Росія намагатиметься розсварити моряків - Полозов

Росія намагатиметься розсварити моряків - Полозов

«До нового року всі адвокати побачаться зі своїми підзахисними», - зазначив Полозов

Адвокат Микола Полозов підкреслив, що захист продовжуватиме наполягати на тому, що моряки є військовополоненими

Всім захопленим Росією українським морякам обраний запобіжний  захід - утримання під вартою до 25 січня. Про це 17 грудня заявив адвокат Микола Полозов на прес-конференції, присвяченій справі моряків.

Він вважає, що у січні утримання під вартою буде продовжено, повідомляє кореспондент «Главкому».

Адвокат підкреслив, що захист продовжуватиме наполягати на тому, що моряки є військовополоненими.

«До нового року всі адвокати побачаться зі своїми підзахисними», - зазначив Полозов.

За його словами, всього моряків захищають 34 адвокати. «Порошенко запропонував мені очолити групу адвокатів», - повідомив Полозов.

Він розповів, що всього 82 адвокати подали заявки для участі у справі моряків. Всі вони були адвокатами з російським громадянством. Заявки потім передали омбудсмену Людмилі Денісовій, з яких були відібрані 34 адвокати, пояснив Полозов.

На думку адвоката, російська влада намагатиметься розсварити моряків, аби вони свідчили одне проти одного. Полозов каже, що адвокати намагатимуться цьому запобігти, адже мають намір діяти з однаковою стратегією з іншими адвокатами.

«Хоча поки загальна стратегія не сформована, адже не з усіма підзахисними адвокати ще поспілкувалися», - додав адвокат командира «Бердянська» Романа Мокряка Ілля Новіков.

Нагадаємо, Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова заявила, що наразі адвокати захоплених Росією українських моряків працюють на благодійних засадах, але з 1 січня з усіма будуть підписані контракти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: