Росія перекинула до окупованого Криму нові зенітно-ракетні комплекси

Росія перекинула до окупованого Криму нові зенітно-ракетні комплекси
Зенітний ракетний комплекс С-400 «Тріумф»

Росія перетворює окупований Крим на військову базу, перекидаючи туди все більше зброї

Росія відправила до анексованого Криму на бойове чергування нові зенітно-ракетні комплекси і продовжує оновлення складу Чорноморського флоту новими кораблями, літаками і технікою.

Про це повідомляє «Крим.Реалії» з посиланням на прес-службу Південного військового округу Міноборони Росії.

Серед відправленого озброєння, зокрема, полковий комплект зенітного ракетного комплексу С-400 «Тріумф» і зенітний ракетно-гарматний комплекс «Панцир-С».

За інформацією Міноборони Росії, Чорноморський флот і Каспійська флотилія до кінця цього року планують прийняти у свої склади близько 20 одиниць кораблів, суден і катерів, а також близько 10 літаків і вертольотів морської авіації – Су-30СМ, Су-24М, Ка-27М. У сухопутні і берегові війська Чорноморського флоту і Каспійської флотилії, з'єднання спецназу Південного військового округу цього року з заводів-виготовлювачів Росії надійшло понад 350 одиниць сучасної бронетанкової і автомобільної техніки, ракетно-артилерійського озброєння, техніки зв'язку, радіоелектронної боротьби, інженерної техніки та іншої спецтехніки.

Нагадаємо, сьогодні розвідка повідомила, що бойовики підтягнули до Іловайська російські танки і «Гради».

Американська розвідка у свою чергу зафіксувала, що РФ перекинула «Іскандер» до кордону з Литвою та Польщею. Польща привела свою армію в бойову готовність через дії Росії.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: