Росія перекинула на Донбас ще понад 350 найманців

Росія перекинула на Донбас ще понад 350 найманців
Російські найманці на Донбасі

Найманці пройшли короткий курс підготовки в навчальних таборах на території РФ

В підконтрольний бойовикам Донецьк прибула велика група (понад 200 чол.) російських найманців з м. Майкоп (Республіка Адигея, Північно-Західний Кавказ, РФ). Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

«Найманці - переважно у віці 18-25 років, пройшли короткий курс підготовки в навчальних таборах на території РФ і в більшості не відрізняються високим рівнем військової підготовки», - йдеться в повідомленні.

Крім того, за даними групи «ІС», з території РФ через н.п. Сорокіно (кол. Краснодон, Луганська область) в напрямку Луганська перекинуто близько 150 російських найманців.

«Перекидання здійснювалося автобусами у супроводі автомобілів «поліції ЛНР». Колону замикав армійський Урал, в якому знаходилося близько 15 чоловік в однаковій чорній формі без розпізнавальних знаків», - повідомляє «Інформаційний спротив».

Раніше група «ІС» повідомляла, що керівництво «МГБ ДНР» віддало розпорядження активізувати свою агентуру з метою пошуку знайомих з числа членів сімей українських політиків і силовиків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: