Росія під приводом навчань перекидає бронетехніку до західного кордону - InformNapalm

Росія під приводом навчань перекидає бронетехніку до західного кордону - InformNapalm

Пересування техніки зафіксовано в різних регіонах: Санкт-Петербург, Воронеж, Ростовська область, Краснодарський край, Самара, Волгоградська область, окупований Крим, Костромська область

З початку серпня зафіксовано переміщення російської військової техніки всьому європейському кордоні РФ - від Балтійського до Чорного моря. Перекидання проводиться в рамках навчань «Захід-2017».

Пересування техніки на відео і фото зафіксували в різних регіонах: Санкт-Петербург, Воронеж, Ростовська область, Краснодарський край, Самара, Волгоградська область, окупований Крим, Костромська область, сказано в дослідженні міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm.

Росія також готує нові гілки залізничних шляхів - 7 серпня ввели в експлуатацію дорогу на півдні РФ біля кордону з Україною. Дослідники побачили в цьому аналогію з подіями 9-річної давнини: у 2008 році за два місяці до початку вторгнення в Грузію Росія почала терміново прокладати нові шляхи до грузинської кордоні. Тоді ж проводилися великі навчання збройних сил РФ «Кавказ-2008».

У InformNapalm відзначили, що кожні військові маневри Росії - потенційна загроза для сусідні держави. І «Захід-2017» можуть бути просто навчаннями, а можуть виявитися частиною плану російської агресії.

Самі навчання «Захід-2017» пройдуть з 14 по 20 вересня, офіційно за участю майже 13 тис. військових. Але офіційні представники НАТО вважають, що кількість учасників навчань може бути збільшена до ста тисяч.

nerehta_01

karta

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: