Росія стягнула до українського кордону 77 тис. військових і майже тисячу танків - Полторак

Росія стягнула до українського кордону 77 тис. військових і майже тисячу танків - Полторак

Полторак спрогнозував, що буде з ситуацією на Донбасі

Росія зосередила на кордоні з Україною 19 батальйонних тактичних груп чисельністю понад 77 тисяч осіб  з майже тисячею танків, 2,3 тисячі бойових машин, понад 1,1 тисячі артилерійських систем і приблизно 400 системами залпового вогню. Про це розповів міністр оборони України Степан Полторак в інтерв'ю «Урядовому кур'єру».

«Ми знаємо, що... оперативні плани супротивника містять багато варіантів ведення бойових дій на нашій території. Росія використовує Донбас не тільки для вишколу військових, які потім воюють в інших гарячих точках, зокрема Сирії, а й як полігон бойового випробування військової техніки», - розповів Полторак.

З його слів, продовження агресивних дій на сході України цілком очікуване.

«Більше того, існує ймовірність переростання конфлікту в повномасштабну агресію Кремля. Це правда, яка руйнує ілюзії щодо відмови Росії від окупації частини нашої території й виведення її військ у найближчій перспективі», - вважає міністр.

«На нашому кордоні вона зосередила 19 батальйонних тактичних груп першого і другого ешелонів чисельністю понад 77 тисяч осіб. До складу угруповання входить майже тисяча танків, 2,3 тисячі бойових машин, понад 1,1 тисячі артилерійських систем і приблизно 400 систем залпового вогню», - додав Полторак.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: