Савченко зізналася, де купує одяг та взуття

Савченко зізналася, де купує одяг та взуття

Надія Савченко

Фото: Главком

Туфлі на підборах Савченко називає «своєю катастрофою»

Народний депутат Надія Савченко в інтерв’ю «Главкому» зізналася, що досі терпіти  не  може туфлі на  підборах та сукні.

«Сукню взагалі важко вибрати. Остання моя сукня – червона, теж була помічена у Верховній Раді, куплена для дипломатичної поїздки в Індію. Зелена, яка теж наробила шуму, придбана для прийому у посольстві Саудівської Аравії», -  розповіла нардеп.

Савчено зазначила, що  трохи знається на культурах світу і розуміє, що й де прийнятно одягати.

2_26

«У Саудівські Аравії взагалі не можна відкрити руку, декольте. Вибирали зелену сукню сестра з помічницею. Я саме поверталась із якоїсь поїздки, сказала їм, що потрібна довга закрита сукня стриманого кольору – синього або зеленого, більше хотіла синього. Вони побігли, купили, принесли, я переодягалась в машині на той прийом. Червону ми разом вибирали. Я шукала із бавовни – тому що це Індія, нестерпна спека», - додала Савченко.

3_25

А от туфлі на підборах Савченко називає «своєю катастрофою».

«Я завжди підбираю туфлі приблизно одного типу. Я ніколи не взую шпильку, з гострими носками, з якимись вивертами, бо я на них ходити не можу. Всі мої туфлі в одному стилі, схожі на ті, які видаються жінкам в армії -  певний каблучок, висотою як по уставу», - пояснила вона.

«Мені зараз шалено хочеться піти по магазинах G-Star. Хочу взяти собі одягу у військовому стилі. Мені цього не вистачає. Але ж там ціни – ойойой. І хочеться, і колеться», - резюмувала  депутат Верховної Ради.

Читайте також першу частину інтерв’ю Надії Савченко «Главкому».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: