СБУ перевірила військових прокурорів на поліграфі

СБУ перевірила військових прокурорів на поліграфі
Перевірка на поліграфі

Дослідження проводилось за ініціативи Головної військової прокуратури

На виконання наказу Генерального прокурора України керівництво, слідчі та прокурори Головної військової прокуратури пройшли перевірку на поліграфі. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

«Дослідження проводилось за ініціативи Головної військової прокуратури з метою перевірки та уникнення корупційних ризиків, а також інформаційних маніпуляцій під час розслідування кримінальних проваджень, зокрема злочинної організації під керівництвом колишнього міністра доходів і зборів України О.Клименка, де суми збитків державі сягають 96 млрд грн, а майно 46 підозрюваних податківців арештовано судом на суму близько 1 млрд грн.», - йдеться в повідомленні.

За дорученням генерального прокурора перевірку військових прокурорів (у тому числі заступника генерального прокурора України – головного військового прокурора Анатолія Матіоса) проводили фахівці контррозвідки Служби безпеки України за стандартами партнерських спецслужб іноземних держав.

«За результатами поліграфічного дослідження відомостей, які потребували б реагування з боку правоохоронних органів - не встановлено», - повідомляють у ГПУ.

7_14

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: