Середа прийде в Україну з мокрим снігом

Середа прийде в Україну з мокрим снігом

У столиці істотних опадів не обіцяють

Найближчої доби більша частина території України, окрім крайнього півдня та Закарпаття, залишиться під впливом холодного повітря з температурою нижче кліматичної норми для цього періоду, повідомляє Укргідрометцентр.

У східній частині дощ, місцями з мокрим снігом, удень у Волинській і Рівненській областях невеликий дощ; на решті території без істотних опадів.

Вітер північно-східний із переходом у західній частині на північно-західний, 7-12 м/с, у південних і східних областях пориви 15-20 м/с.

Температура вночі від 1 ° тепла до 4 ° морозу, вдень 4-9 ° тепла; на півдні країни та на Закарпатті вночі 1-6 ° тепла, вдень 8-13 °.

У Києві - без істотних опадів. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-2 ° морозу, вдень 5-7 ° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 25 жовтня найвища температура вдень була +21,1 у 1923 році, найнижча вночі -6,8 у 2014 році.

26 жовтня в західних, північних і центральних областях невеликий дощ, на решті території без істотних опадів. Вітер південно-західний і західний, 7-12 м/с.

Температура вночі від 2 ° тепла до 3 ° морозу, у західних областях 1-6 ° тепла; вдень 3-8 ° тепла, на Правобережжі 7-12 °.

У Києві - невеликий дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-2 ° тепла, вдень близько 10 °.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: