Шмигаль - про нових міністрів: Вимоги до кандидатів були дуже високі

Шмигаль - про нових міністрів: Вимоги до кандидатів були дуже високі
Денис Шмигаль розказав, що вимоги до Максима Степанова і Сергія Марченка були дуже високі, по іншому в цей відповідальний час – ніяк

Денис Шмигаль: розраховую, що Максим Степанов та Сергій Марченко забезпечать ефективну роботу міністерств та спрямують зусилля на подолання спільної загрози

Призначені Верховною Радою міністр фінансів Сергій Марченко та міністр охорони здоров’я Максим Степанов зможуть забезпечити ефективну роботу міністерств та спрямують зусилля на подолання спільної загрози.

Про це прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив у Тelegram-каналі.

«Вимоги до кандидатів були дуже високі, по іншому в цей відповідальний час – ніяк. Розраховую, що Максим Степанов та Сергій Марченко забезпечать ефективну роботу міністерств та спрямують зусилля на подолання спільної загрози», - написав Шмигаль.

Новопризначені міністр фінансів Сергій Марченко та міністр охорони здоров'я Максим Степанов склали присягу у Верховній Раді перед вступом на посади.

Складення присяги відбулося під час третього позачергового засідання парламенту 30 березня.

«Відповідно до статті 10 закону про Кабінет міністрів України, особа призначена на посаду члена Кабінету Міністрів України у день свого призначення перед вступом на посаду складає на пленарному засідання Верховної Ради присягу», – сказав перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук, запросивши Марченка та Степанова до трибуни парламенту для складення присяги.

Новопризначені міністри заприсяглися на вірність українському народові, дотримуватися Конституції та законів України.
Як повідомляв «Главком», Верховній Раді з другої спроби вдалося підтримати кандидатуру Максима Степанова на посаду міністра охорони здоров'я. Перед цим парламент призначив Марченка на посаду міністра фінансів.
Нагадаємо, сьогодні, 30 березня, на позачерговому засіданні, що розпочалося о 14.00 Рада звільнила двох міністрів і нових не призначила.
Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: