Штаб АТО повідомив про приховані арсенали боєприпасів бойовиків

Штаб АТО повідомив про приховані арсенали боєприпасів бойовиків
Окупанти в зоні АТО

Закладки боєприпасів різної величини приховані неподалік лінії бойового зіткнення на найбільш потенційно гарячих напрямках

У штабі АТО повідомили, що бойовики на Донбасі мають намір «продовжувати обманювати не лише міжнародних спостерігачів, а і своїх кремлівських кураторів та постачальників».

Про це йдеться у повідомленні штабу у Facebook.

«Зокрема, за даними розвідки штабу АТО ними накопичені приховані запаси боєприпасів до артилерійських систем, інших видів важкого та стрілецького озброєння. Ці закладки боєприпасів різної величини приховані неподалік лінії бойового зіткнення на найбільш потенційно гарячих напрямках», - йдеться у повідомленні.

На думку штабу АТО, мета створення даних арсеналів – відкриті провокації проти підрозділів Збройних сил України з метою дискредитації та ймовірні обстріли тимчасово окупованих прифронтових населених пунктів Донецької та Луганської областей під час Новорічного та Різдвяного перемир'я.

«Одночасно Збройні сили України та інші військові формування, які виконують завдання в районі проведення АТО – готові до режиму перемир'я та будуть його неухильно дотримуватися. Водночас адекватно реагуватимуть на дії противника», - резюмували у штабі.

Сьогодні також стало відомо, що російські окупанти перекидають «Гради» в район Бахмутської траси.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: