Синоптики попередили українців про ймовірне зниження імунітету через погоду

Синоптики попередили українців про ймовірне зниження імунітету через погоду
Із четверга й до неділі в Україні спостерігатимуться субкомфортні погодні умови

Метеорологи кажуть, що сьогодні у людей можуть спостерігатися перепади емоційної активності, зниження уваги та працездатності

Згідно з графіком ефективної температури за показником Миссенарда, в Україні до кінця тижня очікуються субкомфортні погодні умови, Тож у людей можуть спостерігатися перепади емоційної активності, зниження уваги та працездатності, підвищена сонливість, зниження імунітету, а також неуважність та швидка стомлюваність. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, з четверга й до неділі спостерігатимуться субкомфортні погодні умови, зокрема найбільше субкомфорт відчуватиметься сьогодні.

У таких погодних умовах людина може відчувати помірне теплонавантаження, суб’єктивне тепловідчуття – дуже тепло. У цьому випадку можуть спостерігатися перепади емоційної активності, зниження уваги та працездатності, підвищена сонливість.

Також терморегуляторне навантаження може бути слабким, і відмічається як – «прохолодно», у цьому випадку може спостерігатись погіршення самопочуття, емоційна нестійкість, зростає збудливість та дратівливість, зниження імунітету.

Нагадаємо, що в Україні у четвер, 2 квітня, опадів не очікується, повітря вдень прогріється до 13 градусів тепла.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: