Сивохо підтвердив, що його звільнили з РНБО

Сивохо підтвердив, що його звільнили з РНБО

Колишній радник Сергій Сивохо заявив, що Олексій Данілов «сховав голову в пісок»

Шоумен Сергій Сівохо вважає, що Рада національної безпеки і оборони України перетворилася на фікцію

Шоумен Сергій Сівохо заявив, що не засмутився через звільнення з посади радника секретаря Ради національної безпеки й оборони України і має намір продовжувати роботу над розвитком «платформи примирення і єдності».

Про це він написав у Facebook.

«Ми з Максимом Ткаченком сильно не засмутилися через втрачені кірочки, але ми переживаємо про загублений Донбас. Тому ми будемо продовжувати допомагати президенту в його прагненні до миру! Я радий, що тепер зможу зосередитися на Національній платформі примирення і єдності. Нас уже чимало», - написав він.

Сbвохо також заявив, що РНБО вже не той, що раніше.

«На темі миру добре заходити в кабінети, а потім продавати країну і ховати голову в пісок під тиском активної меншини. РНБО з грізного і важливого органу перетворився на фікцію», - йдеться у його дописі.

Нагадаємо, Сергія Сивохо та Максима Ткаченка звільнили від виконання обов'язків радників секретаря РНБО на громадських засадах.

Раніше частина народних депутатів з фракції «Слуга народу» звернулася до секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данілова, щоб той звільнив свого радника Сергія Сивохо.

Зазначимо, про те, що Сивохо звільнили, ЗМІ повідомили ще 23 березня. 

Нагадаємо, 12 березня під час презентації Національної платформи примирення і єдності представники організації «Національний корпус» почали суперечку із радником секретаря РНБО Сергієм Сивохо, а згодом вдарили його у спину, Сивохо впав на підлогу.

Поліція доставила до відділку 15 осіб. Було відкрите кримінальне провадження.

Нагадаємо, у четвер, 12 березня, в Херсоні біля будівлі Нацполіції представники Національного корпусу провели пікет з вимогою притягнути до відповідальності позаштатного радника секретаря РНБО Сергія Сивохо.

Печерський районний суд Києва 13 березня обрав запобіжні заходи трьом затриманим після подій під час презентації Національної платформи примирення і єдності. Юрію Каплі та Сергію Тамаріну – у вигляді особистого зобов’язання. Олександру Демидову – у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: