У мережі повідомили про звільнення Сивохо

У мережі повідомили про звільнення Сивохо
Сергій Сивохо наразі є радником секретаря РНБО 

Інформацію поширив блогер Кирило Сазонов, офіційного підтвердження досі немає

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов таки звільнив свого позаштатного радника і неофіційного головного реінтегратора ОРДЛО Сергія Сивохо. Про це повідомив блогер Кирило Сазонов у Facebook, офіційного підтвердження досі немає.

«Ловіть сенсацію, друзі. Указ ще не опублікований, але рішення ухвалене та підписане. Дуже серйозні джерела підтверджують», - пише Сазонов про звільнення Сивохо.

«Платформа примирення накрилася мідним тазом, продюсер Сивохо не виправдав високої довіри. Двері прямо там, прощайте...», - додав блогер.

Як повідомлялося, 16 березня деякі нардепи від фракції «Слуга народу» підписалися під депутатським зверненням до секретаря РНБО Олексія Данилова щодо звільнення з посади радника скандального шоумена Сергія Сивохо.

Нагадаємо, 12 березня під час презентації Національної платформи примирення і єдності представники організації «Національний корпус» почали суперечку із радником секретаря РНБО Сергієм Сивохо, а згодом вдарили його у спину, Сивохо впав на підлогу.

Поліція доставила до відділку 15 осіб. Було відкрите кримінальне провадження.

Нагадаємо, у четвер, 12 березня, в Херсоні біля будівлі Нацполіції представники Національного корпусу провели пікет з вимогою притягнути до відповідальності позаштатного радника секретаря РНБО Сергія Сивохо.

Печерський районний суд Києва 13 березня обрав запобіжні заходи трьом затриманим після подій під час презентації Національної платформи примирення і єдності. Юрію Каплі та Сергію Тамаріну – у вигляді особистого зобов’язання. Олександру Демидову – у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: