Скандал з сином прем’єра Чехії: стало відомо, що думають про «кримський інцидент» чехи

Скандал з сином прем’єра Чехії: стало відомо, що думають про «кримський інцидент» чехи
Голова уряду Чехії Андрей Бабіш заявив, що його син «страждає психічним розладом»

57% опитаних вважають, що голова уряду Чехії намагається зробити все для того, аби члени його родини не відповідали перед поліцією

54% чехів вважають, що сина прем’єр-міністра Чехії Андрея Бабіша-молодшого вивозили за кордон у Крим лише для того, аби він не свідчив у гучній корупційній справі довкола «Гнізда лелеки».

Про це свідчать результати опитування агентства Median, повідомляє видання Ceske Noviy.

57% опитаних вважають, що голова уряду намагається зробити все для того, аби члени його родини не відповідали перед поліцією у справі.

Більше половини респондентів, як правило, довіряють змісту інтерв'ю сина Бабіша журналістам, у якому той розповів про насильне вивезення до Криму. 50% опитаних також висловили впевненість в тому, що Андрей Бабіш-молодший у зв'язку зі справою «Гніздо лелеки» підписав документи, не знаючи, що він підписує.

Раніше син прем'єр-міністра Чехії заявив, що батько насильно відправив його в окупований Крим заради приховування фактів своєї корупційної діяльності. Сам Бабіш спростував слова сина, і додав, що той «страждає психічним розладом». Прем'єр розкритикував журналістів за інтерв'ю з його сином і заявив, що це було зроблено навмисно.

У генпрокуратурі Чехії заявили про проведення перевірки заяви сина прем'єра.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: