Смертельна ДТП на Львівщині: поліцейські затримали водія автоцистерни

Смертельна ДТП на Львівщині: поліцейські затримали водія автоцистерни

3 січня близько 6:00 на автодорозі Львів – Шегині поблизу села Бар сталося зіткнення автоцистерни з мікроавтобусами

Невдовзі суд обере затриманому міру запобіжного заходу

Поліцейські затримали водія автоцистерни, причетного до смертельного автозіткнення у Городоцькому районі на Львівщині.

Про це 3 січня повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

«Водій автоцистерни, 29-річний житель Київщини, за медичною допомогою не звертався. Його затримали в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу», - заявили в поліції.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) та ст.288 (порушення правил, норм і стандартів, що стосуються убезпечення дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Нагадаємо, 3 січня близько 6:00 на автодорозі Львів – Шегині поблизу села Бар сталося зіткнення автоцистерни з мікроавтобусами. Внаслідок отриманих травм у ДТП на місці події загинули 25-річний водій та 24-річний пасажир «Рено Мастер», обидва – мешканці Івано-Франківської області. Ще десятьох осіб, серед яких одна жінка, доставили у лікарню.

Прокуратура Львівської області розпочала досудове розслідування за фактом порушення правил убезпечення дорожнього руху, вчиненого посадовими особами ДП «Львівський облавтодор».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: