ДТП на Львівщині: на чиновників облавтодору завели справу через нерозчищену дорогу

ДТП на Львівщині: на чиновників облавтодору завели справу через нерозчищену дорогу
Аварія сталася на автодорозі Львів – Шегині поблизу села Бар 
Фото: ГУ ДСНС України у Львівській області

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє людей загинули

Прокуратура Львівської області розпочала досудове розслідування за фактом порушення правил убезпечення дорожнього руху, вчиненого посадовими особами ДП «Львівський облавтодор».

Про це повідомляє прес-служба відомства.

«3 січня прокуратурою Львівської області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил, що стосуються убезпечення дорожнього руху, вчиненого посадовими особами ДП «Львівський облавтодор», які є відповідальними за утримання автомобільних доріг», – говориться у повідомленні.

Зазначається, що близько 6:30 3 січня на автодорозі «Львів-Шегині» неподалік населеного пункту Бар Городоцького району відбулося зіткнення автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI» та «Renault» з автоцистерною. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє осіб загинуло, ще шестеро з тілесними ушкодженнями госпіталізовані (за останніми даними, дев’ятеро людей. – Ред.).

«Дорожнє покриття, де трапилось зіткнення, було у неналежному стані, зокрема, через невжиття дорожніми службами відповідних заходів для розчищення доріг», – заявили в прокуратурі.

Повідомляється, що проведення досудового розслідування за ст.288 КК України (порушення правил, норм і стандартів, що стосуються убезпечення дорожнього руху) доручено СУ ГУНП у Львівській області.

Нагадаємо, 3 січня близько 6:00 на автодорозі Львів – Шегині поблизу села Бар сталося зіткнення автоцистерни з мікроавтобусами. Двоє людей загинули.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: