Снігопад в Україні: у чотирьох областях повністю відновлено рух транспорту

Снігопад в Україні: у чотирьох областях повністю відновлено рух транспорту
Наразі залишається обмеження в Київській області на окремих ділянках доріг загального користування
Фото: Укравтодор

Наразі повністю знято всі обмеження та відновлено рух транспорту в Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Одеській областях

Сьогодні протягом доби найскладніші погодні умови спостерігалися в Київській, Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Одеській, Миколаївській областях.

Як повідомили в Укравтодорі, для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі близько 1500 одиниць техніки та понад 2000 співробітників.

У зв’язку з проведенням комплексу заходів з очищення покриття від снігу та оброблення його протиожеледними матеріалами, а також для упередження ускладнення дорожнього руху протягом доби вводилися тимчасові обмеження на рух великовагових транспортних засобів на дорогах державного зазначення в шести областях.

Наразі повністю знято всі обмеження та відновлено рух транспорту в Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Одеській областях.

Також планується зняти обмеження на Миколаївщині на дорозі М-13 Кропивницький – Платонове, км 76+432 – км 157+067 (від межі із Кіровоградською областю до межі з Одеською областю).

Залишається обмеження в Київській області на окремих ділянках доріг загального користування.

Нагадаємо, з 09-30 год середи було закрито рух (в’їзд) для великовагового транспорту у м. Кропивницький по а/д М-12, Н-14, Н-23

З 17-00 перекрито рух для великогабаритного транспорту на в`їзд в Київ.

Як відомо, ввечері 23 січня у Києві через негоду спостерігався ускладнений рух автотранспорту

Мер столиці Віталій Кличко заявив, що комунальні служби столиці переведені на цілодобовий режим роботи через сильні снігопади. 

У зв’язку з негодою станом на вечір середи, 23 січня, до поліції надійшло 851 повідомлення про ДТП на території України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: