Сьогодні ЄС продовжить антиросійські санкції – журналіст

Сьогодні ЄС продовжить антиросійські санкції – журналіст
Санкції ЄС проти Росії

Санкції буде продовжено на півроку

Сьогодні, 13 березня, Європейський союз продовжить на півроку антиросійські санкції. Про це повідомив у Twitter брюссельський кореспондент Радіо Свобода Рікард Йозвяк.

«Європейський союз сьогодні продовжить заборону на поїздки і замороження активів на 6 місяців для 150 осіб та 37 організацій, які загрожують суверенітету України», - написав він.

Раніше російське видання ТАСС повідомляло, що ЄС продовжить санкції за порушення територіальної цілісності України 15 березня.

Нагадаємо, глава Представництва Європейського Союзу в Україні Г'ю Мінгареллі сподівається, що Євросоюз утримає єдність у питанні збереження нинішніх санкцій проти Російської Федерації, але підкреслює, що ЄС поки не розглядає можливість введення нових санкцій проти РФ.

президент Чехії Мілош Земан виступив за скасування санкцій проти Росії і встановлення з нею взаємовигідних економічних відносин.

Міністр закордонних справ Німеччини Зігмар Габріель допускає послаблення санкцій проти Російської Федерації у разі виконання нею Мінських угод.

США мають намір зберігати санкції проти Росії до повного виконання Мінських угод. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: