Справа Коханівського: активісти заблокували залу суду

Справа Коханівського: активісти заблокували залу суду
Фото: УНН

Святошинський районний суд Києва оголосив перерву в засіданні з розгляду клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою екс-комбату «ОУН» Миколі Коханівському («Буревію») до завтра, 24 жовтня. Проте активісти заблокували залу суду, передає УНН.

Завтра суд продовжить розгляд клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою екс-комбату «ОУН» о 9.00.

Таке рішення було прийнято у зв'язку із тим, щоб завтра викликати на засідання слідчого, який вручав підозру Коханівському.

Проте активісти заблокували залу суду, оскільки суддя не роз'яснила, чи має залишатись екс-комбат «ОУН» у СІЗО.

Секретарі залишаються на місцях, але судді у залі немає. Активісти вимагають, аби суддя повернулась і роз'яснити це питання. 

Нагадаємо, у суботу, 21 жовтня, у Києві поблизу станції метро «Академмістечко» поліція затримала командира добровольчого батальйону ОУН Миколу Коханівського. Це сталося після того, як Коханівський вчинив стрілянину.

Після бійки зі стрільбою Коханівський та його опонент були доставлені до лікарні.

Лідер ОУН Микола Коханівський заявив, що стрілянина з його участю відбулася через те, що з гуртожитку біля станції метро «Академмістечко» примусово виселяють мешканців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: